Prefectura Constanta

Consiliul Judetean Constanta

Guvernul Romaniei

Ministerul Administratiei

Asociatia Oraselor din Romania

 
Click pentru prognoza meteo ... 

  Primaria Harsova

 • str. Piata 1 Decembrie 1918, nr. 1, Harsova

 • cod postal: 905400

 • Tel. 0241.870.301

 • Fax 0241.870.300


    .: Centrul Deservire Cetateni :.

 

Accesul liber la informatie este un drept al fiecarui cetatean, reglementat prin Constitutie. Tehnologia ne ajuta acum sa fim mai aproape de locuitorii pe care trebuie sa ii deservim si cred ca prin acest site vom reusi sa imbunatatim relatia dintre administratie si cetatean ...

 

primar VIOREL IONESCU

 

CENTRUL DESERVIRE CETATENI

 

Centrul Deservire Cetăţeni a fost creat ca un compartiment distinct īn cadrul aparatului propriu de specialitate al Primăriei, īn vederea facilitării accesului la informaţie şi la serviciile Primăriei Oraşului Hārşova.

            Centrul Deservire Cetăţeni este situat īn sediul Primăriei din Piaţa 1 Decembrie 1918, nr. 1, intrarea din strada Şoseaua Constanţei unde īntr-un mod agreabil şi profesional, cetăţenii pot obţine informaţii complete necesare rezolvări problemelor īn cel mai scurt timp.

            Principalul scop al Centrului Deservire Cetăţeni este acela de a apropia cetăţeanul de autoritatea publică şi de a-i reaminti cetăţeanului că activitatea autorităţii publice se desfăşoară īn sprijinul acestuia.

           

            Servicii oferite īn cadrul Centrului Deservire Cetăţeni:

 • informare directă, verbală, prin telefon sau corespondeţă;

 • obţinerea formularelor pentru orice procedură birocratică;

 • asistenţă īn completarea formularelor;

 • īnregistrarea documenteleor;

 • elaborarea materialelor informative;

 • īndrumarea cetăţeanului spre celelalte servicii ale primăriei;

 • plata impozitelor şi taxelor locale prin intermediul casieriei amplasate in cadrul Centrului Deservire Cetăţeni.

INFO

 

Din luna aprilie 2007, īn sediul Primăriei īn cadrul compartimentului „Centru deservire cetăţeni” a fost amplasat un INFO KIOSK.

INFO KIOSKUL este un sistem electronic de informare a cetăţeanului compus dintr-o unitate centrală care stochează toate datele ce pot fi accesate de către utilizatori şi trei puncte de acces la informaţii, reprezentate de trei monitoare tip touch screen.

Printr-o simplă atingere, orice cetăţean poate avea acces la diverse informaţii despre oraşul Hārşova, Autorităţile Publice Locale, despre serviciile oferite de Primăria Oraşului Hārşova. Pe lāngă informaţiile legate de activitatea Primăriei, utilizatorul poate avea acces la o serie de informaţii cu caracter general cum ar fi starea vremii, cursul de schimb valutar prin intermediul conexiunii la internet de care beneficiază INFO KIOSKUL.

Informaţiile afisate de monitoarele touch screen, pot fi tipărite printr-o singură atingere, datorită imprimantei conectate la INFO KIOSK.

INFO KIOSKUL reprezintă o modalitate nouă, modernă, plăcută de acces la informaţie şi īn acelaşi timp modul de abordare a Primăriei Oraşului Hārşova a relaţiei dintre administraţie şi cetăţean.

 

 

© 2007 Primaria orasului HARSOVA, jud. Constanta. Toate drepturile rezervate.

| Recomandat 1024/768 px, min. IE6 + flash - producator - SAAR SURFACES |